Bugün Ne Pişirsem?

07.12.2020
Bal Kabağı Tatlısı Tarifi

Karşınızdaaa kışın en çok aranan ve tüketilen tariflerinden nefis Bal Kabağı Tatlısı! Tencerede kabak tatlısı tarifi nasıl yapılır?

60 Dakika
6-8 Kişilik
145B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
21.12.2020
Kerevizli Mercimek Çorbası Tarifi

Bol vitamin içeren kerevizle lezzetlendirilmiş, besleyici ve hafif bir başlangıç. Kerevizli mercimek çorbası tarifi nasıl yapılır?

60 Dakika
6-8 Kişilik
60B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
09.07.2021
Kuzu Mutancana Tarifi

Osmanlı saray mutfağının en meşhur et yemeklerinden biri olan Mutancana, kuzu eti ve meyvelerle hazırlanır. Lezzetli Kuzu Mutancana tarifi, nasıl yapılır?

40 Dakika
2 Kişilik
53B Görüntüleme
02.08.2021
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Türk mutfağının en sevilen klasiklerinden biri olan arpa şehriyeli pirinç pilavı, hem ana yemeklerin hem de et ve sebze yemeklerinin en iyi eşlikçilerindendir. “Arpa şehriyeli pilav nasıl yapılır?”, “Tane tane pirinç pilavı pişirmenin püf noktaları nelerdir?” diye merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz! Kıvamında, yapışmayan ve mis gibi tereyağı kokan pilav yapmak artık çok kolay. İşte adım adım tam ölçülü, lezzet garantili pirinç pilavı tarifi!

40 Dakika
4-6 Kişilik
103B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
27.08.2021
Ekmek Kruton Tarifi

Çorbaların üzerinde tercih edilen baharatlı kruton ekmek tarifi nasıl yapılır? Kıtır ekmek bir diğer adıyla ekmek kruton yapmanın püf noktaları nelerdir?

25 Dakika
2-4 Kişilik
143B Görüntüleme