Kremalı kestane çorbası, sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez sıcak ve rahatlatıcı çorbalarından biridir. Kestane çorbası tarifi nasıl yapılır? İşte adım adım kestane çorbası tarifi ve püf noktaları!
Patates püresi, hemen hemen her yemeğin yanına yakışan klasik bir garnitürdür. Ancak, doğru malzemeler ve tekniği kullanarak hazırlanan orijinal bir patates püresi, sofranıza bambaşka bir lezzet katabilir. Bu tarifte, tam kıvamında, kremsi ve lezzetli patates püresi yapmanın püf noktalarını da bulacaksınız!
Beef Stroganoff veya Boeuf Stroganoff, et soteden yapılan bir Rus yemeğidir. Klasik Beef Stroanoff tarifi nasıl yapılır? Stroganoff yapmanın tüm detaylarına ve püf noktalarına videomuzdan ulaşabilirsiniz.
Sunumu kadar tadının da efsane olduğu, son derece pratik ve lezzetli bir tarifle karşınızdayım. Nar Soslu Panna Cotta tarifi nasıl yapılır? Yılbaşı sofralarına özel panna cotta tarifi yapmanın püf noktaları nelerdir?