Bugün Ne Pişirsem?

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
07.01.2020
Zencefilli Havuç Çorbası Tarifi

Nefis görüntüsü ve tadıyla ağzınıza layık, zencefilli havuç çorbası tarifi nasıl yapılır? Havuç çorbası tarifi için gerekli malzemeler nelerdir?

40 Dakika
4-6 Kişilik
105B Görüntüleme
22.04.2020
Orman Kebabı Tarifi

Orman kebabı nedir? Nasıl yapılır? Etin ve sebzelerin harika birleşimiyle hazırlanan orman kebabı, sofralarınıza lezzet katmak için mükemmel bir seçenektir. Etin yumuşak dokusu, sebzelerin taze aromasıyla buluşarak eşsiz bir tat oluşturur. Orman kebabı nasıl pişirilir? İşte tüm detaylarıyla bu lezzetli yemeğin tarifi!

60 Dakika
2-4 Kişilik
74B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
14.01.2021
Gavurdağı Salatası Tarifi

Gavurdağı, Türkiye’de Akdeniz Bölgesi’nde Toros sıradağlarında bir zirvedir. Bu salata da özellikle o yörede yol üstünde bulunan birçok lokantanın favori salatasıdır. Tek tarifi olmamakla birlikte içindeki malzemeler de mevsimsel olarak değişir. Ancak nar ekşisi, ceviz içi ve kuru nane bu salatanın olmazsa olmazıdır. Gavurdağı salatası nasıl yapılır?

25 Dakika
2-4 Kişilik
189B Görüntüleme
09.04.2021
Patates Püresi Tarifi

Patates püresi, hemen hemen her yemeğin yanına yakışan klasik bir garnitürdür. Ancak, doğru malzemeler ve tekniği kullanarak hazırlanan orijinal bir patates püresi, sofranıza bambaşka bir lezzet katabilir. Bu tarifte, tam kıvamında, kremsi ve lezzetli patates püresi yapmanın püf noktalarını da bulacaksınız!

45 Dakika
4-6 Kişilik
169B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
07.04.2022
Saray Muhallebisi Tarifi

Saray Muhallebisi: tam ölçülü kolay Saray Muhallebisi tarifi nasıl yapılır? Ramazan ayının aranan lezzeti Antep fıstıklı Saray Muhallebisi malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?

45 Dakika
4-6 Kişilik
24B Görüntüleme