Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde, gastronomi öğrencilerine unutulmaz bir deneyim sunduk. Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri, yaratıcı tatlar ve yenilikçi Pınar ürünleriyle mutfaklarında farklı lezzetler keşfettiler. 👨🍳🍽️
04.03.2025Kısık Ateş Akademi olarak, 3 Mart’ta Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileriyle dolu dolu bir gün geçirdik! 😍
Etkinlik kapsamında, yaratıcı bir mutfak deneyimi sunarak öğrencilere, Choco Labne’li Mousse, Vegg Cake gibi farklı tatların yapıldığı özel bir workshop gerçekleştirdik. Öğrenciler, Pınar Yulaflı Bitkisel İçecek, Pınar Krema ve Pınar Choco Labne gibi yenilikçi Pınar ürünleri ile kendi özgün lezzetlerini keşfetme fırsatı buldu.
Seminerin ardından, Demo Şefimiz Simay Başural, “Gastronomide Ar-Ge ve Demo Uygulamaları: Yaratıcılığın ve Bilimin Buluşma Noktası” başlıklı semineriyle katılımcılara gastronomi dünyasının bilimsel yönlerini ve yenilikçi uygulamalarını aktardı. Bu seminere katılarak önemli bilgiler edinen öğrenciler, gastronomi alanındaki bilgi birikimlerini geliştirme fırsatı buldu ve bu başarılarını belge ile taçlandırdılar. ✨
Kısık Ateş Akademi olarak, gastronomi dünyasında, yenilikçi bakış açılarıyla genç yetenekleri keşfetmeye ve onları bu büyülü dünyaya davet etmeye devam edeceğiz.🧡
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Ankara Coffee Festival, keyifli anılar ile geride kaldı.
Yaklaşık 30.000 ziyaretçinin yoğun ilgi gösterdiği İzmir Coffee Festival'i keyifli anılar ile geride bıraktık.
Cheftalks gastronomiye dair her şeyi ele alıyor...