Deneyimli İtalyan şef Claudio Chinali liderliğindeki Terrazza Italia, Gault & Millau Türkiye 2025 Chef’s Table kategorisinde 2 Şapka Ödülü'ne layık görüldü.
Deneyimli İtalyan şef Claudio Chinali ve ekibinin mutfağında olduğu Terrazza Italia, Gault & Millau Türkiye 2025 Chef’s Table Kategorisinde 2 Şapka Ödülü kazanan restoranlar arasında yer alıyor. Zorlu Center’daki Eataly içerisinde konumlanan bu özel mekan, İtalyan mutfak geleneğini ve kültürünü misafirlerine en doğru ve en lezzetli şekilde sunuyor.
Terrazza Italia, İtalyan ve Türk mutfaklarının lezzetlerini modern dokunuşlarla yorumluyor. Hem tadım menüsü hem de à la carte seçenekleri sunan restoran, son dönemde sosyal medyada sıkça paylaşılan “This is Not a Tiramisu” tatlısıyla dikkat çekiyor. Öne çıkan lezzetleri arasında porçini mantarlı risotto, kıtır Afyon patates terin ve Mersin kırmızı karides carpaccio yer alıyor. Tadım menüsü ise 7 aşamadan oluşuyor.
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.