- Şef Usulü
- Mutfağa Giriş
- Bıçak Bakımı ve Bileme Yöntemleri
Bıçak Bakımı ve Bileme Yöntemleri
Mutfak meraklılarını yakından ilgilendiren önemli bir konu! Bıçak bakımı nasıl yapılır? Hangi bıçak nasıl bilenir?
19.02.2020
- 16B
- 139
- Kaydet
Mutfağa Giriş serisinin ikinci içeriği yayında!
Bıçak kullanımı kadar doğru bakımı ve bileme yöntemleri de büyük önem taşır. "Bıçak Bakımı ve Bileme Yöntemleri" içeriğimiz, mutfakta ustalaşmak isteyen herkese hitap ediyor!
Kısık Ateş Akademi TV kanalına abone olan herkes, bıçakların nasıl daha uzun ömürlü kullanılacağını ve keskinliğin nasıl korunacağını öğrenebilir.
💡 Doğru bıçak bakımı nasıl olmalı?
⚙️ Bıçak nasıl bilenir?
Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası için Kısık Ateş Akademi'yi takip etmeyi unutmayın! 🎬✨

Yorumlar (4)
Merhaba. Zwilling sitesinde ve şef bıçağının kullanım kılavuzunda 15 derece açı ile masata uygulanmalı diyor. Videoda ise 25-30 derece diyor. Standart şef bıçağının optimum bileme açısı kaçtır?
Şef’im merhabalar. Malzemeleri güvenli bir şekilde alabileceğimiz bir adres var mıdır , marka model verilebilir mi Acaba ? Ya da site üzerinden satış ne zaman başlayacak acaba ?
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler


Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?


Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!


Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!