Şef Usulü

Yeşil Yağ ve Biberiye Yağı Nasıl Yapılır?

Maydanoz yağı ve biberiye yağı, yemeklere lezzet ve şıklık katmak için kullanılan doğal yağlardır. Bu yeşil yağ, salatalardan yemeklere kadar birçok tarife son dokunuşu yapar ve yemeklerinizi zenginleştirir. Peki, maydanoz ve biberiye yağı nasıl yapılır?

Yeşil Yağ ve Biberiye Yağı Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 55B
  • 123
  • Kaydet

Maydanoz Yağı ve Biberiye Yağı Nasıl Yapılır?

Maydanoz yağı, yemeklere son dokunuş yapmak ve şıklık katmak için mükemmel bir üründür. Genellikle tabak süsleme ve salataların üzerine gezdirilerek servis edilir. Maydanoz yağı yapımı oldukça kolaydır, ancak blanch edilen maydanozlar ve yağ kullanarak yapılan bu lezzetli karışımdan en iyi sonucu almak için dikkat edilmesi gereken püf noktaları vardır.

Biberiye yağı, içeriğinde insan vücudu için faydalı vitaminler ve mineraller barındıran, güçlü aromasıyla yemeklerde kullanabileceğiniz harika bir yağdır. Biberiye yağı nasıl yapılır, nerelerde kullanılır ve püf noktaları nelerdir? Hepsi ve daha fazlası için videomuza göz atabilirsiniz!

 

Yorumlar (2)

Emine Bolatkale
· 16.01.2021

Tarif defterime not ettim

Uzman Kısık Ateş Akademi bu yorumu beğendi
Kısık Ateş Akademi

Ellerinize sağlık Emine Hanım 🙏😉👏

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

392B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

32B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

25B Görüntüleme