- Tarifler
- Kahvaltı Tarifleri
- Aç Bitirli Krep Tarifi
Tarif
Aç Bitirli Krep Tarifi
İster atıştırmalık, isterseniz de doyurucu bir kahvaltı niyetine tüketebileceğiniz krep tarifi nasıl yapılır? Krep hamuru yapımı ve püf noktaları nelerdir?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Kahvaltı Tarifleri
Tava

Paylaş
- 16B
- 64
- Kaydet
Aç Bitirli Krep Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Krep Hamuru için:
2 adet yumurta
120 ml su
140 g elenmiş un
1-2 tutam tuz
İçi için:
renkli biber
Aç Bitirli Krep Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Tüm krep malzemelerini derin bir kabın içinde çırpın ve pürüzsüz bir karışım elde edin.
- 2Krep hamurunu yanmaz yapışmaz bir tavaya 1 kepçe kadar akıtıp önlü arkalı pişirin.
- 3Hazır olan krepleri dörde katlayarak içlerini; salam, kaşar peyniri ve biber olacak şekilde doldurun.
- 4Son olarak frenk soğanı ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.

Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kahvaltı Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.