Tarif

Acı Soslu İçecek Tarifi

Havaların ısınmasıyla beraber serinletme garantisi olan bir içecek tarifi ile karşınızdayız. Acı soslu içecek nasıl yapılır?
20 Dakika
4-6 Kişilik
Soğuk İçecek Tarifleri
Soğuk
Acı Soslu İçecek Tarifi
Paylaş
  • 21B
  • 98
  • Kaydet

Acı Soslu İçecek Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
8 adet limon
750 ml soğuk su
400 g toz şeker
20 g Pınar Acı Sos
Pınar
8 yaprak taze nane
10 adet buz

Acı Soslu İçecek Tarifi Nasıl Yapılır?

  • 6 adet limonun kabuklarını geniş bir kaba rendeleyin. Kabuğu rendelenmiş limonları küp şeklinde doğrayın.
  • Daha sonra rendelenen limon kabuklarına ilave edin ve üzerine toz şekeri ekleyin.
  • Elinizle limonları iyice ovalayın ve sularının çıkmasını sağlayın.
  • Kalan limonların suyunu sıkın ve Pınar Acı Sos ile birlikte bu karışıma ilave edip karıştırın.
  • Limon parçalarını ve kabukları ayırmak için karışımı tel süzgeçten geçirin. Süzülen limon suyunun içine soğuk su ekleyin ve karıştırın.
  • İçeceği buz, nane yaprağı ve limon dilimleriyle süsleyerek soğuk servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer İçecek Tarifleri

Gamze Şanlı Ak
Gamze Şanlı Ak
Doktor Diyetisyen (PhD) - Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı
Karpuzlu Karabuğdaylı Smoothie Tarifi
22B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Şeftalili Soğuk Çay Tarifi
15 Dakika
2-4 Kişilik
24B Görüntüleme
Karpuzlu Frozen Tarifi
approved
10 Dakika
4-6 Kişilik
71B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.