Tarif

Alinazik Kebabı Tarifi

Patlıcan ile özdeşleşen et Ali Nazik tarifi ile damaklarda unutulmayacak tatlar bırakır.
45 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tencere
Alinazik Kebabı Tarifi
Paylaş
  • 38B
  • 72
  • Kaydet

Alinazik Kebabı Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Labne
Pınar
25 g Pınar Tereyağı
Pınar
4 adet patlıcan
2 diş sarımsak
400 g kuşbaşı et
5 g tuz
2 g karabiber
5 g pul biber

Alinazik Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Patlıcanların üzerine bıçak yardımı ile ufak delikler açın ve közleyin.
  • Kabuklarının soyup ince ince doğrayın.
  • Tavada etleri kavurun, suyunu bırakıp çekince tereyağı ekleyin ve tuzunu ilave edin.
  • Başka bir kasede labneyi ezdiğiniz sarımsaklar ile karıştırın, közlenmiş patlıcanları ekleyin ve karıştırın.
  • Labneli patlıcanı servis tabağına aktarın, etleri üzerine kaşıkla yayın.
  • Üzerine tereyağında kızdırdığınız kırmızı biberi gezdirerek servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Lavaşa Sarılı Dana Bonfile Tarifi
17B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?
30B Görüntüleme
Patlıcan ve Biber Ezmeli Köfte Tarifi
22B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.