- Tarifler
- Pasta Tarifleri
- Tart Tarifleri
- Bal Kabaklı Pie Tarifi
Tarif
Bal Kabaklı Pie Tarifi
Bal kabağı sevenler için lezzetli ve hafif bir lezzet önerimiz var, Bal Kabaklı tart nasıl yapılır?
60 Dakika
6-8 Kişilik
Tart Tarifleri
Fırın

Paylaş
- 15B
- 26
- Kaydet
Bal Kabaklı Pie Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Bal Kabaklı Pie Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Fırını 180 dereceye ayarlayın.
- 2Bal kabağını haşlayın ve pürüzsüz olana kadar blenderdan geçirin.
- 3Pınar Vanilyalı Sütü, yumurta akını, bal ve tarçını da ekleyip pürüzsüz olana kadar çekin.
- 4Kalıbı yağlayın ve harcı tart kalıbına dökün.
- 540-45 dakika kadar 180 derecede pişirin.
- 6Fırından çıkardıktıktan sonra ceviz ve kalan pie harcıyla süsleyebilirsiniz.
Bal Kabaklı Pie Tarifi Püf Noktası
*Bal kabağını buharda haşlarsanız vitamin ve lezzet kaybını önleyebilirsiniz.
*Protein miktarını arttırmak için harca Pınar Protein Yoğurt ekleyebilirsiniz.

Kısık Ateş Akademi
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Pasta Tarifleri

Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı

70 Dakika
6-8 Kişilik
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.