Tarif

Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe Tarifi

Beyazın parfe ile buluşması, beyaz çikolatalı ve Pınar Ekşi Kremalı parfe... Beyaz çikolatalı ve ekşi kremalı parfe nasıl yapılır?
35 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Çırpma
Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe Tarifi
Paylaş
  • 14B
  • 15
  • Kaydet

Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
150 g krem şanti
100 g rendelenmiş beyaz çikolata
150 g bebe bisküvisi
80 g bitter çikolata
10 g hazır beze (hafif kırılmış)
1 adet silikon kalıp

Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Soğuk ekşi kremayı yine soğutulmuş derin bir cam kasede çırpın.
  • İçine krem şantiyi ekleyip çırpmaya devam edin.
  • İçine isterseniz eritilmiş şekilde isterseniz de damla çikolata halinde çikolatayı ilave edin.
  • İyice kıvam alana kadar çırptıktan sonra mikseri kapatın.
  • İçine kırılmış bisküvileri, beyaz çikolataları ve bezeleri ilave edip karıştırın silikon bir kalıba döküp streç filmle üzerini hava almaması için kapatın. Buzluğa koyup ertesi gün servis etmeden bir saat önce +4 buzdolabında bekletin.
  • Kremalı parfe hazır. Dilimleyerek servis edin, afiyet olsun.

Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe Tarifi Püf Noktası

*Bitter çikolatayı dilerseniz parfenin içine ekleyin dilerseniz benmaride eritip dışını kaplayın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri

Bisküvili Helva Tarifi
50 Dakika
2-4 Kişilik
13B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Portakallı Creme Brulee Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
24B Görüntüleme
Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Labneli İrmik Muhallebisi Tarifi
18B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.