Tarif

Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe Tarifi

Beyazın parfe ile buluşması, beyaz çikolatalı ve Pınar Ekşi Kremalı parfe... Beyaz çikolatalı ve ekşi kremalı parfe nasıl yapılır?
35 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Çırpma
Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 15
  • Kaydet

Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
150 g krem şanti
100 g rendelenmiş beyaz çikolata
150 g bebe bisküvisi
80 g bitter çikolata
10 g hazır beze (hafif kırılmış)
1 adet silikon kalıp

Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Soğuk ekşi kremayı yine soğutulmuş derin bir cam kasede çırpın.
  • İçine krem şantiyi ekleyip çırpmaya devam edin.
  • İçine isterseniz eritilmiş şekilde isterseniz de damla çikolata halinde çikolatayı ilave edin.
  • İyice kıvam alana kadar çırptıktan sonra mikseri kapatın.
  • İçine kırılmış bisküvileri, beyaz çikolataları ve bezeleri ilave edip karıştırın silikon bir kalıba döküp streç filmle üzerini hava almaması için kapatın. Buzluğa koyup ertesi gün servis etmeden bir saat önce +4 buzdolabında bekletin.
  • Kremalı parfe hazır. Dilimleyerek servis edin, afiyet olsun.

Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe Tarifi Püf Noktası

*Bitter çikolatayı dilerseniz parfenin içine ekleyin dilerseniz benmaride eritip dışını kaplayın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri

Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Fırında Helva Tarifi
25 Dakika
2 Kişilik
24B Görüntüleme
Soner Kesgin
Soner Kesgin
Swissôtel The Bosphorus - Executive Chef
Mochi Tarifi
70 Dakika
6-8 Kişilik
1B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Mini Alman Pastası Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
22B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.