- Tarifler
- Çorba Tarifleri
- Buğday Çorbası Tarifi
Tarif
Buğday Çorbası Tarifi
Buğday çorbası tarifi nasıl yapılır? Pratik yapımıyla soğuk buğday çorbası yapmanın püf noktaları nelerdir?
35 Dakika
2-4 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere

Paylaş
- 33B
- 73
- Kaydet
Buğday Çorbası Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Buğday Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra yumuşayana kadar haşlayın.
- 2Bir kasede un, yumurta, zeytinyağı ve labneyi çırpın.
- 3Çırptığınız karışıma azar azar suyu ekleyin. Daha sonra tuzunu ekleyin.
- 4Kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirin ve buğdayları ekleyin.
- 51-2 taşım kaynadıktan sonra soğutup buzdolabına kaldırın.
- 6Servis zamanına kadar buzdolabında bekletin. Afiyet olsun.

Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
3 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Çorba Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.