- Tarifler
- Fast Food Tarifleri
- Cheddar Dolgulu Et Roll Tarifi
Tarif
Cheddar Dolgulu Et Roll Tarifi
Şık sunumu ve enfes lezzetiyle Cheddar Dolgulu Et Roll, et yemeklerinde farklılık arayanlar için harika bir tarif! Yumuşacık etin içine eriyen cheddar peyniriyle hazırlanan bu tarif, damaklarda unutulmaz bir tat bırakır. "Cheddar peynir dolgulu et roll nasıl yapılır?" sorusuna detaylı bir cevap arıyorsanız, bu tarifle etin ve peynirin mükemmel uyumunu keşfedin!
30 Dakika
1 Kişilik
Fast Food Tarifleri
Soteleme
Paylaş
- 16B
- 128
- Kaydet
Cheddar Dolgulu Et Roll Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g dana eti
5 ml zeytinyağı
5 g taze kekik
3 g tuz
5 g bal
1 adet kuru soğan
5 g sumak
1 adet lavaş
Cheddar Dolgulu Et Roll Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Dilimlenmiş dana etlerini zeytinyağında 5 dakika kızartın.
- 2Taze kekik ve tuz ile lezzetlendirin.
- 3Balı ekleyin, karıştırın.
- 4İnce doğranmış soğanı ve sumağı ekleyip, 5 dakika daha soteleyin. Daha sonra ocaktan alın.
- 5Sıcak lavaşın üzerine harcı yayın, cheddar peynirlerini ekledikten sonra sararak servis edin.
- 6Cheddar dolgulu bol etli dürüm hazır.
Cheddar Dolgulu Et Roll Tarifi Püf Noktası
*Tarif videomuza, Kısık Ateş Akademi TV (YouTube) kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Kısık Ateş Akademi
Moderatör
4.7
3 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Fast Food Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.