Tarif

Ciğer Tava Tarifi

Ciğerin en lezzetleri hallerinden biri, ciğer tava tarifi.
20 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Kızartma
Ciğer Tava Tarifi
Paylaş
  • 19B
  • 24
  • Kaydet

Ciğer Tava Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g dana ciğeri
250 g buğday unu
10 g tuz

Ciğer Tava Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Sinirlerini aldığınız taze dana karaciğerini yıkayın ve kesin.
  • Ciğerleri tuzladıktan sonra una bulayın.
  • Bol ve kızgın yağda kızartın.
  • Tavadan aldığınız kızarmış ciğerleri servis edebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Şişte Patlıcan Püreli Kebap Tarifi
22B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Patlıcanlı Doruk Kebap Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
20B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Pancarlı ve Ispanak Köklü Dana Kafes Tarifi
14B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.