Tarif

Ekşi Kremalı Buğday Çorbası Tarifi

Yaz günlerinin en hafif ve sağlıklı tarifi Ekşi Kremalı Buğday Çorbası.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Ekşi Kremalı Buğday Çorbası Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 38
  • Kaydet

Ekşi Kremalı Buğday Çorbası Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
75 g buğday
50 ml zeytinyağı
1/4 demet dereotu
1/4 demet nane
1,5 l su
8 g tuz

Ekşi Kremalı Buğday Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra haşlayın.
  • Bir kabın içinde Pınar ekşi kremayı çırpın, ince ince doğranmış dereotu, naneleri ve tuz ekleyin.
  • Suyu yavaş yavaş karışımın içine ekleyin ve çırpmaya devam edin.
  • Tüm suyu ekledikten sonra buğdayları ve zeytinyağını ekleyip karıştırın ve soğuk servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri

Sütlü Kremalı Brokoli Çorbası Tarifi
138B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Börülceli Ege Çorbası Tarifi
18B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Düğün Çorbası Tarifi
45 Dakika
4-6 Kişilik
85B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.