- Tarifler
- Çorba Tarifleri
- Ekşi Kremalı Buğday Çorbası Tarifi
Tarif
Ekşi Kremalı Buğday Çorbası Tarifi
Yaz günlerinin en hafif ve sağlıklı tarifi Ekşi Kremalı Buğday Çorbası.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere

Paylaş
- 16B
- 38
- Kaydet
Ekşi Kremalı Buğday Çorbası Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Ekşi Kremalı Buğday Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra haşlayın.
- 2Bir kabın içinde Pınar ekşi kremayı çırpın, ince ince doğranmış dereotu, naneleri ve tuz ekleyin.
- 3Suyu yavaş yavaş karışımın içine ekleyin ve çırpmaya devam edin.
- 4Tüm suyu ekledikten sonra buğdayları ve zeytinyağını ekleyip karıştırın ve soğuk servis edin.

Kısık Ateş Akademi
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Çorba Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.