Tarif

Ekşi Kremalı Kurabiye Tarifi

Ekşi kremalı kurabiye tarifi ile çay saatlerinizi renklendirin!
25 Dakika
8-10 Kişilik
Tatlı Kurabiye Tarifleri
Fırın
Ekşi Kremalı Kurabiye Tarifi
Paylaş
  • 17B
  • 17
  • Kaydet

Ekşi Kremalı Kurabiye Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
50 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
80 g Pınar Tereyağı
Pınar
50 g esmer şeker
100 g toz şeker
10 g vanilya
1 adet yumurta
225 g un
20 g kakao
1 g karbonat
1 g kaya tuzu
130 g kırılmış çikolata parçaları
50 g bonbon çikolata

Ekşi Kremalı Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Derin bir karıştırma kabında yumuşatılmış Pınar Tereyağı, Pınar Ekşi Krema ve şekerleri iyice çırpın.
  • Krema kıvamına gelince yumurtayı ekleyin.
  • Diğer tarafta un, kabartma tozu, kakao, vanilya ve tuzu karıştırın.
  • Hazır olan kuru malzemeyi ıslak malzeme ile karıştırın ve parça çikolataları ekleyin ama çok fazla yoğurmayın.
  • Küçük parçalar koparıp yassı şekiller verin ve üzerine renkli bonbon çikolatalar yerleştirin.
  • Hazır olan kurabiyeyi yağlı kağıt yerleştirdiğiniz tepsinin üzerine dizin.
  • Önceden ısıtılmış 180°C fırında 10 dakika pişirip dinlendirip servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kurabiye Tarifleri

Kakaolu Islak Kurabiye Tarifi
60 Dakika
10-12 Kişilik
15B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Van Stapele Kurabiyesi Tarifi
45 Dakika
6-8 Kişilik
39B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Zencefilli Kurabiye Tarifi
70 Dakika
8-10 Kişilik
26B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.