Tarif

Ekşi Kremalı Mısır Ekmeği Tarifi

Ekşi kremalı mısır ekmeği tarifi ile sofralarınıza lezzet katın...
60 Dakika
4-6 Kişilik
Ekmek Tarifleri
Fırın
Ekşi Kremalı Mısır Ekmeği Tarifi
Paylaş
  • 20B
  • 18
  • Kaydet

Ekşi Kremalı Mısır Ekmeği Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
10 g kuru maya
300 ml ılık su
8-10 g kaya tuzu
500 g mısır unu
100 g Pınar Ekşi Krema
Pınar

Ekşi Kremalı Mısır Ekmeği Tarifi Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak mayayı birkaç kaşık ılık suda eritin.
  • Daha sonra kalan tüm malzemeyi bir karıştırma kabında güzelce yoğurun.
  • Hafifçe yağladığınız bir fırın kabına tüm harcı döküp önceden ısıttığınız 200°C fırında 30 dakika pişirin.
  • Fırından çıkardıktan sonra 30 dakika dinlendirip servis edebilirsiniz. Tercihen Pınar Ekşi Krema ile servis edebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Arpa Ekmeği Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
53B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Hamburger Ekmeği Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
54B Görüntüleme
Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
Çavdarlı Köy Ekmeği Tarifi
90 Dakika
10-12 Kişilik
16B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.