Tarif

Hindistan Cevizli Üzümlü Kek Tarifi

Atıştırmalık tariflerde bugün! Hindistan cevizli üzümlü kek topları...
55 Dakika
8-10 Kişilik
Kek Tarifleri
Fırın
Hindistan Cevizli Üzümlü Kek Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 86
  • Kaydet

Hindistan Cevizli Üzümlü Kek Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
100 g toz şeker
3 adet yumurta
120 ml Pınar Süt
Pınar
100 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
85 ml sıvı yağ
420 g un
5 g kabartma tozu
5 g vanilya
140 g kuru üzüm
250 g Pınar Beyaz
Pınar
200 g beyaz çikolata
100 g Hindistan cevizi

Hindistan Cevizli Üzümlü Kek Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Bir karıştırma kabında toz şeker ve yumurtaları çırpın. Süt, ekşi krema ve sıvı yağını ilave edin.
  • Üzerine un, kabartma tozu ve vanilyayı da ekleyerek karıştırmaya devam edin.
  • En son kuru üzümleri ekleyip karıştırın.
  • Kek kalıbını yağlayın ve kek harcını kalıba dökün.
  • Önceden ısıtılmış 180°C fırında ortalama 30 dakika pişirin.
  • Pişen keki soğumaya bırakın.
  • Soğuyan keki bir kabın içinde ufalayın. İçine Pınar Beyaz peynir ve rendelenmiş veya ince doğranmış beyaz çikolatayı ekleyip yoğurun.
  • Cevizden büyük parçalar kopartıp elinizde yuvarlayın ve Hindistan cevizine bulayın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kek Tarifleri

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Tam Buğdaylı Meyveli Kek Tarifi
18B Görüntüleme
Böğürtlen Marmelatlı Kek Tarifi
16B Görüntüleme
Yaban Mersinli Kek Tarifi
40 Dakika
4-6 Kişilik
21B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.