Tarif

Kavurma Tarifi

Kurban bayramına özel, lezzetine doyamayacağınız bir kavurma tarifi ile karşınızdayız! Son derece lezzetli sebzeli kavurma tarifi nasıl yapılır?
45 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Kavurma
Paylaş
  • 39B
  • 99
  • Kaydet

Kavurma Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g kuzu eti
50 g Pınar Tereyağı
Pınar
1 adet kuru soğan
3-4 diş sarımsak
1 adet yeşil sivri biber
2 adet olgun domates
5 g kekik
3-4 dal maydanoz
yeteri kadar tuz
yeteri kadar karabiber

Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Uygun bir tencere veya tavada tereyağını erittikten sonra kuşbaşı kuzu etini suyunu çekene kadar kavurun.
  • Soğan, sarımsak, biber ve domatesleri yemeklik doğrayın.
  • Eti tuz ve karabiberle lezzetlendirdikten sonra 2-3 dakika daha kavurun.
  • Soğan, sarımsak ve biberleri ilave edip kavurmaya devam edin.
  • Üzerine domates, kekik ve kıyılmış maydanoz ilave edip, tencerenin ağzını kapatın. Kısık ateşte 5 dakika daha pişirin.
  • Pişen kavurma yemeğini ocaktan alıp sıcak olarak servis edin.

Kavurma Tarifi Püf Noktası

*Tarif videomuza, Kısık Ateş Akademi TV (YouTube) kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
Filet Mignon (Fileminyon) Tarifi
16B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Kuzu Tandır Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
42B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Zeytinli Kuzu Sarması Tarifi
100 Dakika
2-4 Kişilik
14B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.