Tarif

Külah Pasta Tarifi

Kendinizi veya sevdiklerinizi şımartmak mı istiyorsunuz? O zaman bu tarif tam size göre! Külah Tatlısı-Torpil Pastası nasıl yapılır?
40 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Fırın
Külah Pasta Tarifi
Paylaş
  • 21B
  • 151
  • Kaydet

Külah Pasta Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
5 adet Pınar Milföy Hamuru
Pınar
2 adet çırpılmış yumurta
250 g toz şeker
1 paket Pınar Vanilyalı Puding
Pınar

Külah Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Milföy hamurlarını 2 cm olacak şekilde şeritler halinde kesin.
  • Külah kalıplarını yağladıktan sonra üzerlerine boşluk kalmayacak şekilde milföy hamurunu sarın.
  • Hamurların dışını çırptığınız yumurtaya bulayın ve ardından toz şekere bulayıp fırın kalıbına alın.
  • 180 derece fırında 20 dakika pişirin.
  • Külahlar soğuduktan sonra içlerini vanilyalı puding ile doldurup servis yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri

Osman Vnlg
Osman Vnlg
Patiseri Chef
Gelin Tatlısı Tarifi
35 Dakika
6-8 Kişilik
17B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
Bal Kabaklı Sufle Tarifi
55 Dakika
2-4 Kişilik
12B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Saray Helvası Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
36B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.