Kısık Ateş
Tarif

Labneli İrmik Muhallebisi Tarifi

İçinde irmik, dışında ise çıtır kadayıfla sarılmış lezzetli bir muhallebi tarifi... Labneli irmik muhallebisi tarifi nasıl yapılır? İşte detaylar...
40 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Tencere
Labneli İrmik Muhallebisi Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 17
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Labne
Pınar
550 ml Pınar Süt
Pınar
150 g toz şeker
10 g vanilya
40 g tel kadayıf
140 g irmik
10 g Pınar Tereyağı
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Tencereye labne, süt, irmik, toz şeker ve vanilyayı koyun. Orta ateşte karıştırarak pişirin.
  • Hazırlanan muhallebiyi uygun bir kalıba koyun.
  • Buzdolabında 4 saat soğumaya bırakın.
  • Tel kadayıfı tereyağında hafif renk alıncaya kadar kavurun.
  • Biraz şeker ekleyip tel kadayıflar kızarana kadar kısa bir süre daha pişirin.
  • Buzdolabındaki muhallebiyi çıkarıp pişirdiğiniz tel kadayıfları üstüne ve kenarlarına bulayarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri

Alper Tuğrul Ünlütürk
Alper Tuğrul Ünlütürk
Havuş Lokantası - Kurucu Ortağı
Rize Helvası Tarifi
130 Dakika
4-6 Kişilik
24B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Portakallı Creme Brulee Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
22B Görüntüleme
Elmalı Strudel Tarifi
50 Dakika
2 Kişilik
35B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.