Tarif

Milföy Kabında Misket Köfte Tarifi

Pratik bir aperatif tarifi, milföy kabında misket köfte nasıl yapılır?
50 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Fırın
Milföy Kabında Misket Köfte Tarifi
Paylaş
  • 12B
  • 38
  • Kaydet

Milföy Kabında Misket Köfte Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
470 g Pınar Misket Köfte
Pınar
25 g Pınar Tereyağı
Pınar
180 ml Pınar Krema
Pınar
1 kg Pınar Milföy
Pınar
500 g bezelye
50 ml su

Milföy Kabında Misket Köfte Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Fırını 180°C ısıtın
  • Milföy hamurlarını bir su bardağı yardımıyla yuvarlak kesin. Yağlı kağıtla kapladığınız fırın tepsisinin üzerine yerleştirin ve üstü kahverengi olana kadar yaklaşık 15 dakika pişirin.
  • Milföyler hazırlanırken tencerede tereyağı eritin. Misket köfteleri ekleyip 2-3 dakika pişirin.
  • Misket köfteler piştikten sonra bezelyeleri ekleyip üstüne 50 ml su ilave ederek kısık ateşte 10 dakika pişirin.
  • 10 dakikanın sonunda tencereyi ateşten alıp kremayı ekleyin.
  • Fırından çıkarılan milföyleri ortadan ikiye bölüp aralarını açın, bezelyeli misket köfteyi kaşıkla içlerine paylaştırın ve servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Fesleğenli Bezelyeli Misket Köfte Tarifi
15B Görüntüleme
Ekşi Krema Soslu Roastbeef Tarifi
14B Görüntüleme
Mekik Köfte Tarifi
approved
60 Dakika
4-6 Kişilik
19B Görüntüleme

Yorumlar (1)

Ali Sipahi
· 13.04.2018

harika

Uzman Kısık Ateş Akademi bu yorumu beğendi