Tarif

Taze Otlu Spagetti Tarifi

Bu sos benim en sevdiğim makarna soslarından biridir ve bu tarifi sizlere şiddetle öneriyorum. Taze otlu, labneli spagetti tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Makarna Tarifleri
Tencere
Taze Otlu Spagetti Tarifi
Paylaş
  • 17B
  • 121
  • Kaydet

Taze Otlu Spagetti Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g tam buğdaylı spagetti
10 ml zeytinyağı
2 tutam himalaya tuzu
5 adet kereviz yaprağı
5 yaprak taze nane
5 yaprak taze fesleğen
200 g Pınar Labne
Pınar
pul biber
susam

Taze Otlu Spagetti Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Bir tencerede yaklaşık 2 litre su kaynatın. Kaynayan suya zeytinyağı ve tuzu ekleyin. Daha sonra makarnayı ilave edin, 7-8 dakika haşladıktan sonra süzün.
  • Taze otları ve labneyi bir mutfak robotunda püre haline getirin. Daha sonra haşlanmış makarnayla harmanlayın.
  • En son pul biber ve susam serpin.
  • Arzuya göre ince dilimlenmiş mini turp ve taze nane yapraklarıyla süsleyerek servis edebilirsiniz.

Taze Otlu Spagetti Tarifi Püf Noktası

Enerji: 499,7 kalori
Karbonhidrat: 80,9 g
Protein: 15,4 g
Yağ: 11,1 g
Lif: 13,7 g

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Makarna Tarifleri

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Cheddar Peynirli Fırın Makarna Tarifi
24B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Adaçaylı Penne Tarifi
30 Dakika
2 Kişilik
19B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Deniz Mahsullü Spagetti Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
103B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.