Blog

3 Şef 3 Tabak - Kemal Can Yurttaş

İlham verici 3 tabak fikri ile karşınızda Kemal Can Yurttaş...

3 Şef 3 Tabak - Kemal Can Yurttaş
Paylaş
  • 13B
  • 54
  • Kaydet

3 Şef 3 Tabak serimizin üçüncü ve son bölümü ile karşınızdayız!

Bugünkü konuğumuz, Executive Chef Kemal Can Yurttaş oldu! Alancha Restaurant’ın naçizane menüsünde yer alan ve aynı zamanda en çok beğenilen yemeklerini Kütahya Porselen tabaklarıyla sergileyerek ilham verici 3 farklı tabakla 3 farklı reçete uygulayan Kemalcan Yurttaş, tabak seçiminde dikkat edilmesi gereken nüansların altını çizdi!

Peki Kemal Can Yurttaş bu konuda en çok nelere önem veriyor? Renk seçimini belirlerken neye göre karar veriyor? Sizin için öğrendik! 😊

Merak edenler için, genç şefimiz yemek sunumlarını Kütahya Porselen’in ‘’New Corendon’’, ‘’Chef Taste Of’’ ve ‘’Mitterteich’’ özel serisinden yana kullandı. Kusursuz ve kaçınılmaz harika sonuçları görünce tarifleri denemek için sabırsızlanacaksınız!

Kısık Ateş Akademi takipçilerine özel hazırlanan bu eşsiz tariflere ve Kısık Ateş Akademi sitesine üye olarak ulaşabileceğiniz gibi mobil uygulamasını indirerek favorilerinize ekleyebilir ve sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz! 😊

Ayrıntılar ve daha fazlası için aşağıdaki linklere göz atmanızı öneriyoruz… Hoşça kalın!

Levrek Marin Tarifi Nasıl Yapılır?

Haluj Mantısı Tarifi Nasıl Yapılır?

Dobo Tarifi Nasıl Yapılır?

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

20B Görüntüleme
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

11B Görüntüleme
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

12B Görüntüleme