İnsan kaynakları tam olarak ne iş yapar? Genç şef adayları iş görüşmelerine giderken nelere dikkat etmeli? Öne çıkmak için hangi nitelikler olmazsa olmaz? Peki, kariyerinde yol haritan hazır mı? Tüm bu soruların cevabı için seni videomuza bekliyoruz!
19.06.2025Kısık Ateş Akademi olarak, Swissôtel The Bosphorus’un Yetenek ve Kültür Direktörü Lebriz Dedeoğlu ile ilham verici bir röportaj gerçekleştirdik. İnsan kaynakları alanındaki yeni nesil yaklaşım, otelcilikte kurum kültürünün değişen yapısı ve genç şef adayları için değerli kariyer ipuçları bu sohbette buluştu.
Yeni ünvanıyla “Yetenek ve Kültür Direktörü” olarak anılan bu görev, artık sadece işe alımdan değil, kurum içi gelişim, bağlılık, değerler ve insan odaklı liderlikten sorumlu bir dönüşüm rolünü de beraberinde getiriyor. Kendisiyle bu pozisyonun derinliğini, genç aşçıların işe alım sürecinde nelere dikkat etmeleri gerektiğini ve otel mutfaklarında çalışmanın bir şefe nasıl güçlü bir vizyon kattığını da konuştuk.
Sektöre yeni adım atan ya da kariyerinde yön arayan genç aşçılar için Lebriz Dedeoğlu’nun tavsiyeleri oldukça yol gösterici. İş görüşmelerinde nelere dikkat edilmelidir? Adayların öne çıkmasını sağlayan olmazsa olmaz nitelikler nelerdir? Kuruma hazırlıklı gitmenin neden bu kadar önemli olduğu gibi sorulara da net ve uygulanabilir yanıtlar verdi. 👩🍳🧑🍳
👉 Tüm soruların yanıtlarını ve Yetenek ve Kültür Direktörü Lebriz Dedeoğlu’nun kariyer tavsiyelerini kaçırmamak için videomuzu izlemeyi unutmayın! 🤩
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.
Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!