Bugün Ne Pişirsem?

25.02.2018
Künefe Tarifi

Antakya usulü künefe tarifi nasıl yapılır?

35 Dakika
4-6 Kişilik
822B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
21.05.2021
Ekşi Kremalı Deniz Börülcesi Tarifi

Ana vatanı Hindistan ve Güney Asya olan börülce; denizin gel git yaptığı kıyılarda yetişen ve denizdeki mineralleri içine hapseden bir bitkidir. Daha çok Ege mutfağında yer verilen Deniz Börülcesi salatası nasıl yapılır? Zeytinyağlı deniz börülcesi tarifi nasıl yapılır? Deniz börülcesi yapmanın püf noktaları nelerdir?

30 Dakika
4-6 Kişilik
19B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
05.11.2021
Levrek Külbastı Tarifi

Lezzetli ve pratik bir deniz ürünleri tarifi arıyorsanız, İnoksan İnosmart Fırın Ailesi’nin katkılarıyla hazırlanan Levrek Külbastı, tam aradığınız tarif! Bu nefis yemek, özellikle fırında mükemmel bir şekilde pişen levrek ile sofranızı taçlandıracak. Tarife ve külbastı yapmanın püf noktalarına videomuzdan ulaşabilirsiniz!

40 Dakika
2-4 Kişilik
54B Görüntüleme