Bugün Ne Pişirsem?

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
27.05.2019
Badem Çorbası Tarifi

Osmanlı kayıtlarında 16. yüzyılda karşımıza çıkan Badem Çorbası tarifinde, süt, et suyu, toz badem, un ve rendelenmiş muskat cevizi bulunuyor. Biz de buradan yola çıkarak enfes bir çorba elde ettik. Sütlü Badem Çorbası tarifi nasıl yapılır?

30 Dakika
2-4 Kişilik
39B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
24.02.2023
Izgara Tavuklu Karnabahar Püresi Tarifi

Atıksız Mutfak Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Şubat ayının ürünü, kış aylarında bolca tüketilen ve en sağlıklı sebzeler arasında yer alan Karnabahar! Sosuyla, kıvamıyla tam lezzetinde ızgara tavuklu karnabahar püresi tarifi! Hazırlaması çok kolay, severek yiyeceğiniz enfes bir lezzet. Izgara tavuklu karnabahar püresi tarifi nasıl yapılır? Püf noktaları nelerdir? Daha fazlası için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

60 Dakika
2-4 Kişilik
14B Görüntüleme
29.01.2024
Hamsiköy Sütlacı Tarifi

Hamsiköy fırın sütlacı, özel tarifi ve eşsiz lezzetiyle bilinen geleneksel bir Türk tatlısıdır. Peki, meşhur Hamsiköy fırın sütlacı tarifi nasıl yapılır? Tam ölçülü fırın sütlaç yapmanın püf noktaları nelerdir? İşte tüm detaylarıyla Karadeniz Hamsiköy sütlacı...

90 Dakika
4-6 Kişilik
24B Görüntüleme
20.05.2024
Mevsim Salatası Tarifi

Mevsim salatası, taze yeşillikler, havuç, lahana ve maydanozun bir araya gelerek oluşturduğu sağlıklı ve besleyici bir salata tarifidir. Zeytinyağı, limon suyu ve sirkeden elde edilen özel sosuyla lezzetini zirveye taşır. Bu salata, her mevsimde tüketebileceğiniz ve sofralarınıza tazelik katacak bir seçenektir. Özellikle diyet yapanlar ve sağlıklı beslenmeyi tercih edenler için ideal olan mevsim salatası, düşük kalorili ve vitamin dolu bir alternatiftir. Mevsim salatası için gerekli malzemeler nelerdir? İşte tüm detaylarıyla pratik salata tarifi…

15 Dakika
2-4 Kişilik
18B Görüntüleme