Tarif

Izgara Tavuklu Karnabahar Püresi Tarifi

Atıksız Mutfak Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Şubat ayının ürünü, kış aylarında bolca tüketilen ve en sağlıklı sebzeler arasında yer alan Karnabahar! Sosuyla, kıvamıyla tam lezzetinde ızgara tavuklu karnabahar püresi tarifi! Hazırlaması çok kolay, severek yiyeceğiniz enfes bir lezzet. Izgara tavuklu karnabahar püresi tarifi nasıl yapılır? Püf noktaları nelerdir? Daha fazlası için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!
60 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Tencere, Izgara
Paylaş
  • 13B
  • 70
  • Kaydet

Izgara Tavuklu Karnabahar Püresi Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2-3 parça tavuk pirzola
45 ml soya sosu
30 ml Pınar Süt
Pınar
1 adet karnabaharın sap kısımları
30 g Pınar Tereyağı
Pınar
tuz&karabiber

Izgara Tavuklu Karnabahar Püresi Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Karnabaharlarınızı iyice yumuşayana kadar haşlayın.
  • Tavuk etlerini marine etmek için geniş bir kaba alın. Soya sosu ve süt ile harmanlayıp bir süre bekletin.
  • Karnabahar Püresi için haşlanmış karnabahar parçalarını bir blendera alın. Üzerine tuz, karabiber ve tereyağı ilave edip blenderdan geçirin.
  • Marine ettiğiniz tavuk parçalarını önceden ısıtılmış döküm tavada arkalı önlü pişirin.
  • Karnabahar püresi eşliğinde sıcak olarak servis edin.

Izgara Tavuklu Karnabahar Püresi Tarifi Püf Noktası

*Tarif videomuza, Kısık Ateş Akademi TV (YouTube) kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
4.9
8 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Beyaz Et/Tavuk Tarifleri

Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk Tarifi
50 Dakika
2-4 Kişilik
57B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Kremalı Baharatlı Tavuk Kanatları Tarifi
20B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Ispanaklı Tavuk Sarma Tarifi
102B Görüntüleme

Yorumlar (6)

Esra Tokat
· 28.02.2023

💣💣💣💣

Uzman Eyüp Kemal Sevinç bu yorumu beğendi
Eyüp Kemal Sevinç
· 02.03.2023

😊👍👍

Doğukan Sarıbaşak

Harika! Kesin deneyeceğim

Uzman Eyüp Kemal Sevinç bu yorumu beğendi
Eyüp Kemal Sevinç
· 02.03.2023

Teşekkür ederim 😊👍👍

Filiz Yavaşla
· 08.04.2023

Sadece sap kısmını mi kullanmak gerek çiçeklerde olur mu

Uzman Eyüp Kemal Sevinç bu yorumu beğendi
Eyüp Kemal Sevinç
· 09.04.2023

Merhaba, her ikisi de olur 😊👍