Bugün Ne Pişirsem?

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
14.01.2021
Gavurdağı Salatası Tarifi

Gavurdağı, Türkiye’de Akdeniz Bölgesi’nde Toros sıradağlarında bir zirvedir. Bu salata da özellikle o yörede yol üstünde bulunan birçok lokantanın favori salatasıdır. Tek tarifi olmamakla birlikte içindeki malzemeler de mevsimsel olarak değişir. Ancak nar ekşisi, ceviz içi ve kuru nane bu salatanın olmazsa olmazıdır. Gavurdağı salatası nasıl yapılır?

25 Dakika
2-4 Kişilik
190B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
21.05.2021
Sade Pirinç Pilavı Tarifi

Sade pirinç pilavı tarifi nasıl yapılır? Pirinç pilavı yapmanın püf noktaları nelerdir? Tane tane tereyağlı pirinç pilavı tarifi için gerekli malzemeler nelerdir?

40 Dakika
4-6 Kişilik
68B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
10.11.2021
Haşhaşlı Revani Tarifi

İnoksan İnosmart Fırın Ailesi’nin katkılarıyla hazırlanan Haşhaşlı Revani tarifi, nasıl yapılır? Haşhaşın en çok yakıştığı tariflerden biri olan, haşhaşlı kremalı revani yapmanın tüm detaylarına videomuzdan ulaşabilirsiniz!

50 Dakika
8-10 Kişilik
32B Görüntüleme
Serkan Çakır
Serkan Çakır
Executive Chef
18.11.2024
İstiridye Mantarlı Tavuk Tarifi

İstiridye mantarlı tavuk sote tarifi, tavuk göğsünün yumuşacık dokusu ve istiridye mantarlarının lezzetiyle hazırlanan, krema ve soya sosuyla zenginleşen enfes bir yemektir. Tavuk ve mantarın mükemmel uyumunu sunan bu tarif, kızarmış patates cipsleri ve bezelye filiziyle çok şık bir sunum elde etmenizi sağlar. Tüm püf noktalarıyla "Kremalı mantarlı tavuk nasıl yapılır?" sorusunun cevabı bu tarifte saklı. Özel bir akşam yemeğinde sunabileceğiniz gibi, sevdiklerinizle keyifle paylaşabileceğiniz pratik ve lezzetli bir yemek arayışında olanlara duyurulur 😊🧑‍🍳

55 Dakika
1 Kişilik
8B Görüntüleme