Yaza özel bir lezzet, tam kıvamında dondurmalı irmik helvası tarifi nasıl yapılır?
Fırında Kremalı Mantarlı Mezgit tarifi nasıl yapılır? Mezgit yapmanın püf noktaları nelerdir? Tadına bayılacağınız enfes kremalı mantarlı mezgit tarifinin detayları için tıklayın!
Patates püresi, hemen hemen her yemeğin yanına yakışan klasik bir garnitürdür. Ancak, doğru malzemeler ve tekniği kullanarak hazırlanan orijinal bir patates püresi, sofranıza bambaşka bir lezzet katabilir. Bu tarifte, tam kıvamında, kremsi ve lezzetli patates püresi yapmanın püf noktalarını da bulacaksınız!
Ana vatanı Hindistan ve Güney Asya olan börülce; denizin gel git yaptığı kıyılarda yetişen ve denizdeki mineralleri içine hapseden bir bitkidir. Daha çok Ege mutfağında yer verilen Deniz Börülcesi salatası nasıl yapılır? Zeytinyağlı deniz börülcesi tarifi nasıl yapılır? Deniz börülcesi yapmanın püf noktaları nelerdir?