PANNA COTTA
▪400 ml süt
▪400 ml krema
▪170 gr toz şeker
▪1 adet vanilya çubuğu
▪6 yaprak jelatin
Yapılışı;
Jelatinleri uygun bir kabın içerisine alaraküzerini örtecek kadar soğuk su ilave edin. Süt, kreme ve şekeri tencerede karıştırın ve vanilya cubugunun tohumlarını ilave edin. Kabuguda ekleyerek kaynama noktasına kadar ısıtın. Daha sonra ocaktan alın ve vanilya çubuğunu çıkarın. Icerisine yumuşayan jelatinleri çirpıcı ile karistirarak ilave edin. Jelatinlerin eşit şekilde çözülüp dagildigindan emin olun. Hazırladığınız karışımı kaplara boşaltınve buzdolabında soğumaya bırakın.
Şimdiden afiyet olsun...
LEZZETLİ BRUSCHETTA
▪mantar
▪sarımsak
▪arpacık soğanı
▪parmesan peyniri
▪Ekmek
▪taze kaşar peynir
▪maydanoz
▪tuz
Şimdiden Afiyet olsun...