Hakkında
Merhaba, ben Muhammet Taşkın.1996 doğumlu, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları mezunuyum. Eğitimim devam ederken çeşitli 5 yıldızlı ve premium otellerin mutfaklarında sıcak ve soğuk istasyonlarında çalıştım. Baba mesleği olan profesyonel şeflik kariyerime adım attığım bu oteller sonrası Federal Restoran'da Chef de Partie pozisyonunda çalıştım. Sonrasında D Maris Bay'da kariyerime devam ederken, Park Point markasının mutfak operasyon süreçlerini yönetmek maksadıyla yurt dışına çıktım. Burada farklı kültürlerle harmanlanmış lezzetleri tatma ve uygulama şansına sahip olup, yeni ve farklı bir bakış açısı kazandım. Türkiye'ye döndüğümde ise halen devam etmekte olduğum Pınar Süt'te Demo Şefliği pozisyonuna başladım.Deneyimlerimde yeteneklerimi geliştirmemin yanı sıra yemek yapmanın sadece ihtiyaç değil aynı zamanda bir sanat olduğuna inanmamı sağladı. Kısık Ateş platformunda da bu tecrübeler eşliğinde yaratıcılık ve lezzeti bir araya getirmeyi hedefliyorum.