Tarif

Bal Kabağı Sarması Tarifi

Bal kabağından her türlü tarif yapılabilir fakat bu tarif benim en sevdiklerim arasında yer alıyor. Şık sunuma sahip dolgulu bal kabağı sarması nasıl yapılır?
25 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Haşlama
Bal Kabağı Sarması Tarifi
Paylaş
  • 31B
  • 148
  • Kaydet

Bal Kabağı Sarması Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 dilim bal kabağı
200 g Pınar Beyaz
Pınar
1/2 demet dereotu

Bal Kabağı Sarması Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Bal kabağını bir soyacak yardımı ile ince dilimlere ayırın.
  • Kaynayan suyun içerisine atın ve yumuşayana kadar pişirin.
  • Başka bir kapta Pınar Beyaz ve ince doğranmış dereotunu iyice karıştırın.
  • Bal kabaklarının içerisine 1 tatlı kaşığı kadar iç harçtan koyarak sarın.
  • Servis tabağına alıp üzerini dereotu ile süsleyerek servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
4 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri

Havuçlu Meze Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
43B Görüntüleme
Ekşi Kremalı Taze Bakla Tarifi
15B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Sucuklu Humus Tarifi
45 Dakika
4-6 Kişilik
42B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Bahar Güzli Çağlıcan

Mutlaka deneyeceğim. 👍

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 03.12.2022

Eline sağlık 😊✌️