Tarif

Bazlamalı Trabzon Yağlısı Tarifi

Karadeniz'den sofranıza enfes bazlamalı Trabzon yağlısı tarifi.
20 Dakika
2-4 Kişilik
Yumurta Tarifleri
Fırın
Bazlamalı Trabzon Yağlısı Tarifi
Paylaş
  • 29B
  • 54
  • Kaydet

Bazlamalı Trabzon Yağlısı Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g Pınar Taze Kaşar
Pınar
1 adet bazlama ekmeği
1 adet yumurta
20 g Pınar Tereyağı
Pınar

Bazlamalı Trabzon Yağlısı Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Bazlama ekmeğinin içini dikkatlice çıkarın.
  • Ekmeğin içine rendelenmiş kaşarı serpin.
  • Kaşarın üzerine yumurtanın beyazını kırın ve 200 derece fırında pişmeye bırakın.
  • Pişmeye yakın yumurtanın sarısını bazlamanın ortasına koyup, birkaç dakika daha fırına sürün.
  • Fırından çıkarınca kenarlarına tereyağı sürün ve servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Çılbır Tarifi
15 Dakika
4-6 Kişilik
150B Görüntüleme
Çırpılmış Yumurta Tarifi
31B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Yumurtalı Pazı Kavurması Tarifi
12B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.