Tarif

Belçika Çikolatalı Puding Tarifi

Yoğun çikolata ve krema karışımının verdiği lezzet patlaması, Belçika çikolatalı pudingin en belirgin özelliğidir. Dayanılmaz lezzeti ile damaklara yer eden Belçika Çikolatalı Puding tarifi nasıl yapılır?
50 Dakika
2-4 Kişilik
Sütlü Tatlı Tarifleri
Tencere
Belçika Çikolatalı Puding Tarifi
Paylaş
  • 25B
  • 109
  • Kaydet

Belçika Çikolatalı Puding Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
30 g mısır nişastası
100 g toz şeker
2 g tuz
700 ml Pınar Süt
Pınar
1 adet çubuk vanilya
160 g Callebaut 811 Bitter Çikolata
50 g rende çikolata

Belçika Çikolatalı Puding Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Nişasta, toz şeker ve tuzu derin bir kabın içerisinde karıştırın.
  • Süt ve vanilyayı bir tencereye alın.
  • Nişastalı karışımı ilave edip orta ateşte tüm malzemeyi karıştırarak kaynatın.
  • Puding kıvamı yoğunlaştığında bitter çikolatayı ilave edin ve çırpmadan karıştırarak erimelerini sağlayın.
  • Puding sıcakken servis kaselerini doldurun.
  • Soğuttuktan sonra pudra şekeri ile çırpılmış krem şanti ve rende çikolata ile servis yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Yeşim Erol
Yeşim Erol
Barry Callebaut Turkey - Head of Chocolate Academy
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri

Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
Saray Muhallebisi Tarifi
45 Dakika
4-6 Kişilik
25B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Güllaç Paludesi Tarifi
35 Dakika
4-6 Kişilik
20B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Hamsiköy Fırın Sütlacı Tarifi
96B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.