Tarif

Bezelye Püreli Somon Tava Tarifi

Balık dostları için farklı bir damak tadı tarifi olan Bezelye Püreli Somon Tava önerimizdir.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Tava
Bezelye Püreli Somon Tava Tarifi
Paylaş
  • 21B
  • 60
  • Kaydet

Bezelye Püreli Somon Tava Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
300 g somon fileto
1 diş sarımsak
2 dal taze kekik
180 g dondurulmuş bezelye
1 adet limon
20 g Pınar Tereyağ
Pınar
20 g zeytinyağ
4 g tuz

Bezelye Püreli Somon Tava Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Tavaya zeytinyağı ve sarımsağı ve kekiğikoyun ısıkateşk’tesarımsağın tüm aromasını yağa bırakmasına yardımcı olun somunu daha lezzetli kılacaktır.
  • Sarımsağı içerisinden alın ve tuzladığınız somon dilimlerini sıcak tavaya bırakın.
  • Dış kısmı kızardıktan sonra ısıyı düşürün ve iki tarafını güzelce pişirin.
  • Dondurulmuş bezelyeleri küçük bir tencerenin içine alın içerisine sıcak su ilave edin ve pişirin.
  • Pişen bezelyeleri blender kabının içine alın ve içerisine tuz ve tereyağ ekleyin ve robotu çalıştırın.
  • Püre hazır olduktan sonra limon kabuğu ile lezzetlendirip somonunuz ile servis edebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri

Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
Tütsü Somon Tarifi
50 Dakika
1 Kişilik
25B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Edamame Püreli Izgara Jumbo Karides Tarifi
24B Görüntüleme
Brokoli ve Mantarlı Karides Tarifi
19B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.