Tarif

Crunch Tarifi

İftar sonrası çayınız veya kahvenizle beraber crunch yemeye ne dersiniz?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Dondurma
Crunch Tarifi
Paylaş
  • 18B
  • 92
  • Kaydet

Crunch Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
40 g mısır gevreği
20 g kuru kayısı
10 g kuru incir
10 g pirinç fındık
10 g hindistan cevizi
100 g beyaz çikolata (eritilmiş)

Crunch Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Kayısı ve incirler doğranır.
  • Eritilmiş çikolata hariç tüm malzemeler bir kapta karıştırılır.
  • İçerisine mısır gevreğini eklerken el yardımı ile kırılır ve tüm malzemeler karıştırılır.
  • Kaşık yardımı ile tepsiye dökülür ve dondurucuya koymadan önce eritilmiş beyaz çikolata üzerine gezdirilir.
  • En az 2 saat dondurucuda bekledikten sonra servise hazır hale getirilir. Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri

Pavlova Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
35B Görüntüleme
Bisküvili Helva Tarifi
50 Dakika
2-4 Kişilik
13B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Pişmeyen Labneli Puding Tarifi
17B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Esra Tokat
· 15.07.2022

😋😋 Severim

Uzman Eyüp Kemal Sevinç bu yorumu beğendi
Eyüp Kemal Sevinç
· 18.07.2022

😊👏🤩