Tarif

Deniz Mahsullü Lavaş Pizza Tarifi

Deniz ürünleri sevenler için efsane ve pratik tarif! Deniz mahsullü lavaş pizza nasıl yapılır?
35 Dakika
2-4 Kişilik
Pizza Tarifleri
Fırın
Deniz Mahsullü Lavaş Pizza Tarifi
Paylaş
  • 19B
  • 25
  • Kaydet

Deniz Mahsullü Lavaş Pizza Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
15 ml zeytinyağı
20 g domates salçası
2 adet domates
1 diş sarımsak
5 g toz şeker
tuz&karabiber
100 g Pınar Karides
Pınar
200 g Pınar Kalamar
Pınar
1 adet yeşil biber
1 adet kırmızı biber
220 g Pınar Kaşar Peyniri
Pınar
20 g dilim zeytin
40 g tane mısır
3 adet lavaş

Deniz Mahsullü Lavaş Pizza Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Bir sos tavasında zeytinyağı, salça, rendelenmiş domates, kıyılmış sarımsak, toz şeker, tuz ve karabiberi sos kıvamına gelene dek 15 dakika pişirin.
  • Ayrı bir tavada; karides ve kalamarları 1 dakika soteleyin. Tuz ve karabiberle lezzetlendirin.
  • Lavaşların üzerine sırasıyla domates sos, rendelenmiş kaşar peyniri, dilim zeytin, tane mısır, doğranmış biberler ve sotelenmiş deniz mahsullerini yerleştirin.
  • Önceden ısıtılmış 200°C fırında 8-10 dakika kontrollü pişirin ve sıcak olarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
4 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Vejetaryen Yeşil Pizza Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
20B Görüntüleme
Somon Fümeli Pizza Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
23B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Patlıcanlı Milföy Pizza Tarifi
4B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.