Tarif

Dip Soslu Paçanga Böreği Tarifi

Böyle bir böreğe kim hayır diyebilir ki? Dip sos eşliğinde paçanga böreği nasıl yapılır?
20 Dakika
4-6 Kişilik
Börek Tarifleri
Fırın
Dip Soslu Paçanga Böreği Tarifi
Paylaş
  • 27B
  • 19
  • Kaydet

Dip Soslu Paçanga Böreği Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
6 adet Pınar Paçanga Böreği
Pınar
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
20 g Pınar Acı Sos
Pınar
2 adet kıyılmış frenk soğanı
2 adet taze kekik

Dip Soslu Paçanga Böreği Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Paçanga böreklerini 120°C fırında 15 dakika pişirin.
  • Bu esnada ekşi krema, acı sos ve taze baharatları harmanlayın.
  • Börekler hazır olduktan sonra dip sos olarak hazırladığınız sosla beraber servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yalancı Su Böreği Tarifi
45 Dakika
6-8 Kişilik
33B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Sosisli Tava Böreği Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
30B Görüntüleme
Çi Börek Tarifi
50 Dakika
4-6 Kişilik
40B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.