Tarif

Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi

Bugün ne pişirsem diyenlere özel, Fırında Tavuk But tarifi.
45 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Fırın
Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi
Paylaş
  • 24B
  • 95
  • Kaydet

Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet kalçalı tavuk but
70 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
5 g kırmızı toz biber
5 g kimyon
5 g tuz
2 tutam karabiber
2 diş rende sarımsak
2 dal taze kekik

Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Ekşi krema, sarımsak ve tüm baharatları güzelce karıştırın.
  • Kalçalı tavuk butlarını bu hazırladığınız ekşi kremalı sos ile marine edin. 1 saat kadar dolapta dinlendirin.
  • Ardından 180 derecelik fırında 30-35 dakika pişirin.
  • Servis tabağına aldığınız tavuğu Meksika fasulyeli bir salata veya dilediğiniz bir salata ile sunabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
4 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Beyaz Et/Tavuk Tarifleri

Hardallı Tavuk Pirzola Tavuk Tarifi
22B Görüntüleme
Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
Ördek Göğüslü Hallantiye Tarifi
20B Görüntüleme
Hindi Misket Köfte Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
19B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Ece Korkmaz
· 25.07.2020

Tarif adimlari biraz karismis sanki sefim?

Kısık Ateş Akademi

Merhaba Ece, sistemsel bir sorun olmuş. Tekrar düzenlendi, kontrol edebilirsin. Kolay gelsin 😊👍