Tarif

Espressolu Salep Tarifi

Orta Doğu ve Anadolu'nun köklü tatlarından ilham alan Espressolu Salep, sıcacık bir kucaklama sunuyor. Bu eşsiz içecek, Osmanlı döneminden günümüze uzanan bir lezzet mirası taşıyor. Salep, tarih boyunca soğuk kış günlerinde sıcaklık ve keyif arayanların tercihi olmuş, günümüzde ise modern kahve tutkunlarının favorisi haline gelmiştir. Şimdi tüm detaylarıyla Espressolu Salep tarifini öğrenmek için hemen tıklayın!
Nasıl Yapıldığını Hemen Youtube’dan İzle!
10 Dakika
1 Kişilik
Sıcak İçecek Tarifleri
Karıştırma, Demleme
Espressolu Salep Tarifi
Paylaş
  • 3B
  • 23
  • Kaydet

Espressolu Salep Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
40 ml espresso (double)
250 ml Pınar Süt
Pınar
25 g saf toz salep
üzeri için toz tarçın

Espressolu Salep Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Espresso makinenizde 40 ml (double) espresso’yu hazırlayın.
  • Hazırladığınız espresso’yu ısıtma kabına alın, üzerine sütü ve toz salebi ilave edin.
  • Buhar çubuğunu karışımın içine doğru yerleştirin ve köpük oluşana kadar buhar verin.
  • Karışım köpürdükten sonra, sunum fincanınıza alın ve üzerine toz tarçın serpin.
  • Espressolu Salep servise hazır. Afiyet olsun.

Espressolu Salep Tarifi Püf Noktası

*Tarif videomuza, Kısık Ateş Akademi TV (YouTube) kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer İçecek Tarifleri

Pumpkin Spice Latte Tarifi
5 Dakika
1 Kişilik
8B Görüntüleme
Su Bazlı Sütlü Kahve Tarifi
13B Görüntüleme
Café Miel Tarifi
10 Dakika
1 Kişilik
10B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.