Tarif

Hazır Kayseri Mantısı Tarifi

Oldukça doyurucu olan bir tarif ile karşınızdayız. Pratik kayseri mantısı tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
4-6 Kişilik
Hamur İşi Tarifleri
Tencere
Hazır Kayseri Mantısı Tarifi
Paylaş
  • 24B
  • 18
  • Kaydet

Hazır Kayseri Mantısı Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g Pınar Kayseri Mantı
Pınar
120 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
120 g Pınar Organik Yoğurt
20 g Pınar Tereyağı
Pınar
nane
pul biber
sumak

Hazır Kayseri Mantısı Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Kayseri mantısını tuzlu suda haşlayıp süzün.
  • Bu esnada ekşi krema ve organik yoğurdu bir arada çırpın.
  • Süzdüğünüz Kayseri mantısını büyük bir servis tabağına alın ve üzerine ekşi kremalı sosu ilave edin.
  • Daha sonra tereyağını eritin ve yanmaya yakın ocaktan alıp içine nane, pul biber ve sumak ekleyin.
  • Son olarak baharatlı tereyağını mantının üzerine dökerek servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri

Ramin Nuriyev
Ramin Nuriyev
Zeferan Restaurant - Executive Chef
Gürze Mantısı Tarifi
50 Dakika
2 Kişilik
26B Görüntüleme
Pişi Tarifi
45 Dakika
8-10 Kişilik
109B Görüntüleme
Fırın Mantı Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
21B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Hacer Melike YAMAÇ
· 14.12.2020

MMM çok severimm😋

Uzman Kısık Ateş Akademi bu yorumu beğendi
Kısık Ateş Akademi

😋😋😅