- Tarifler
- Hamur İşi Tarifleri
- Hazır Kayseri Mantısı Tarifi
Tarif
Hazır Kayseri Mantısı Tarifi
Oldukça doyurucu olan bir tarif ile karşınızdayız. Pratik kayseri mantısı tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
4-6 Kişilik
Hamur İşi Tarifleri
Tencere

Paylaş
- 24B
- 18
- Kaydet
Hazır Kayseri Mantısı Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
120 g Pınar Organik Yoğurt
nane
pul biber
sumak
Hazır Kayseri Mantısı Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Kayseri mantısını tuzlu suda haşlayıp süzün.
- 2Bu esnada ekşi krema ve organik yoğurdu bir arada çırpın.
- 3Süzdüğünüz Kayseri mantısını büyük bir servis tabağına alın ve üzerine ekşi kremalı sosu ilave edin.
- 4Daha sonra tereyağını eritin ve yanmaya yakın ocaktan alıp içine nane, pul biber ve sumak ekleyin.
- 5Son olarak baharatlı tereyağını mantının üzerine dökerek servis edin.

Kısık Ateş Akademi
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?