Tarif

Mıhlama Tarifi

Geleneksel lezzetlere Pınar dokunuşu, evde pratik Mıhlama tarifi nasıl yapılır?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Kahvaltı Tarifleri
Tava
Mıhlama Tarifi
Paylaş
  • 27B
  • 27
  • Kaydet

Mıhlama Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
20 g mısır unu
50 ml Pınar Süt
Pınar
1 adet yumurta
200 g Pınar Dil Peyniri
Pınar
40 g Pınar Tereyağı
Pınar
2 dilim kızarmış mısır ekmeği

Mıhlama Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Yanmaz bir tavada mısır unu, süt, yumurta ve dil peynirini ocağın üzerine koyun ve karıştırarak pişirmeye başlayın.
  • Diğer tavada tereyağını eritin.
  • Dil peyniri güzelce eridiğinde hafifçe yanmış tereyağını üzerine ilave edin.
  • Kızarmış mısır ekmeği ile beraber, sıcak olarak servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Aç Bitirli Krep Tarifi
20 Dakika
2-4 Kişilik
16B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Labneli Çıtır Kabak Tarifi
14B Görüntüleme
Sahanda Yumurta Tarifi
10 Dakika
2 Kişilik
31B Görüntüleme

Yorumlar (2)

KıvançYılmaz
· 25.09.2022

Pınar hanım merhaba, bu hangi yörenin, hangi memleketin Mıhlaması acaba?

Ömür Akkor
· 25.09.2022

Kolay, pratik ve evde rahatlıkla yapabileceğiniz mıhlama tarifi.