Tarif

Milföylü Kırıntı Börek Tarifi

Milföy ile kolayca hazırlanan börek tarifi: sufle kabında lezzetli börek yapmanın püf noktaları nelerdir? İşte detaylar...
40 Dakika
2-4 Kişilik
Börek Tarifleri
Fırın
Milföylü Kırıntı Börek Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 51
  • Kaydet

Milföylü Kırıntı Börek Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet Pınar Milföy Hamuru
Pınar
30 ml Pınar Krema
Pınar
15 g Pınar Tereyağı
Pınar
100'er g Pınar Kaşar Peynir/Beyaz peynir
Pınar
2 adet yumurta

Milföylü Kırıntı Börek Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Tereyağı ile 4 adet sufle kabını yağlayın.
  • Pınar Milföy Hamuru'nu ikiye kesin ve yarı parçalarını sufle kaplarının altına yerleştirin.
  • Bir karıştırma kabında doğranmış kaşar peynir, beyaz peynir, yumurta ve kremayı karıştırın. Sufle kaplarına eşit olarak pay edin.
  • Kalan milföy hamurunu gelişi güzel keserek, sufle kaplarının üzerine yerleştirin.
  • 170°C fırında yaklaşık 25 dakika pişirip servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri

Sebzeli Muska Böreği Tarifi
approved
40 Dakika
6-8 Kişilik
18B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Su Böreği Tarifi
80 Dakika
8-10 Kişilik
385B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Sosisli Tava Böreği Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
27B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.