Tarif

Misket Köfte Tarifi

Hem kolay hem lezzetli tariflerde bugün! Pratik olarak hazırlanabilen misket köfte tarifi nasıl yapılır?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Fırın
Misket Köfte Tarifi
Paylaş
  • 22B
  • 17
  • Kaydet

Misket Köfte Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g Pınar Misket Köfte
Pınar
120 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
10 ml Pınar Krema
Pınar
100 g Pınar Krem Peynir
Pınar
15 g Pınar Tereyağı
Pınar
1 adet soğan
2 adet patates
1 demet kıyılmış frenk soğanı
2 adet kurutulmuş acı kırmızı biber
yeteri kadar karabiber
yeteri kadar tuz

Misket Köfte Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Misket köfteyi ve istediğiniz gibi doğradığınız haşlanmış patatesleri yağlı kağıtta önceden ısıtılmış 200°C fırında 15 dakika pişirin.
  • Bu esnada bir sos tenceresinde tereyağı ve rendelenmiş soğanı karabiber ve tuz ile beraber hafifçe kavurmaya başlayın.
  • Daha sonra kema, ekşi krema ve krem peynirini ilave edip sürekli karıştırarak kısık ateşte pişirmeye devam edin.
  • Misket köfteleri pişince, servis tabağının altına önce patatesleri ilave edin.
  • Üzerine hazırladığınız sosu ve en üste de misket köfteleri yerleştirin.
  • Frenk soğanı ve kuru kırmızı biber ile servis edebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
Kurutulmuş Boşnak Eti Tarifi
25B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Kavurma Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
40B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Bonfile Tarifi
60 Dakika
2 Kişilik
45B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.