Tarif

Pancetta Tarifi

Lezzeti sosunda saklı pancetta tarifi.
25 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Kısık Ateşte
Pancetta Tarifi
Paylaş
  • 22B
  • 19
  • Kaydet

Pancetta Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
200 g bonfile
100 g Pınar Hellim Peyniri
Pınar
100 g kapya biber
100 g yeşil kaliforniya biberi
200 g Pınar Tereyağı
Pınar
2 adet közlenmiş kapya biber
1 adet doğranmış domates
2 g tuz
1 dal fesleğen
1 dal taze kekik
2 g kimyon
2 g karabiber

Pancetta Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Bonfile ince parçalar halinde dilimlenir.
  • Et döveceği ile inceltilir.
  • Pınar Hellim Peyniri ve kapya biber ince şerit halinde doğranır.
  • Bonfile parçalarının içerisine sarılır.
  • Çöp şişlere saplanan et parçaları biraz Pınar Tereyağı ile pişirilir.
  • Sos için; közlenmiş biber ve domates, kalan Pınar Tereyağı ile kavrulur.
  • Tuz ve karabiber taze kekik ile tatlandırıldıktan sonra Pınar Ekşi Krema ilave edilir.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Kirde Kebabı Tarifi
55 Dakika
2-4 Kişilik
41B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Domates Soslu İnegöl Köfte Tarifi
31B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Kebap Üçlüsü Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
16B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.