Tarif

Muzlu Kremalı Milföy Tatlısı Tarifi

Çok pratik bir tarif ile karşınızdayız! Tatlı ihtiyacınızı karşılayacak muz dolgulu, kremalı pratik milföy tatlısı tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Fırın
Muzlu Kremalı Milföy Tatlısı Tarifi
Paylaş
  • 14B
  • 130
  • Kaydet

Muzlu Kremalı Milföy Tatlısı Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g Pınar Kremilla
Pınar
500 g Pınar Milföy Hamuru
Pınar
2-3 adet olgun muz
üzeri için pudra şekeri

Muzlu Kremalı Milföy Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Milföy hamurlarını fırın tepsisine dizin. Üzerine çatal yardımıyla delikler açın.
  • Önceden ısıtılmış 180°C fırında 15 dakika pişirin. Fırından alıp soğuduktan sonra milföyü ortadan ikiye ayırın. İçerisine vanilyalı krema sürün ve dilimlenmiş muzları yerleştirin.
  • Diğer milföy parçası ile muzların üzerini kapatın.
  • Son olarak üzerlerine elenmiş pudra şekeri serperek servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Hurmalı Makaron Tarifi
70 Dakika
4-6 Kişilik
12B Görüntüleme
Frambuaz Mousse Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
15B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Zeytinyağlı Ballı Lokma Tarifi
18B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.