Tarif

Pancar Cipsi Tarifi

Bu lezzete bayılacaksınız! Pancar cipsi nasıl yapılır? Kırımızı pancardan cips nasıl yapılır? Sağlıklı ekşi kremalı pancar cipsi yapmanın püf noktaları nelerdir?
40 Dakika
4-6 Kişilik
Ara Sıcak Tarifleri
Tencere, Derin yağda kızartma
Paylaş
  • 18B
  • 92
  • Kaydet

Pancar Cipsi Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
3 adet kırmızı pancar
2 litre Abalı Ayçiçek Yağı
200 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
5 g tuz
5 g soğan tozu
5 g sarımsak tozu
5 dal frenk soğanı

Pancar Cipsi Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Pancarların kabuklarını soyduktan sonra olabildiğince ince ince dilimleyin.
  • Dilimlenmiş pancarları kızgın ayçiçek yağında çıtır olana kadar kızartın.
  • Fazla yağını almak için havlu kağıt serili bir tepsiye alın.
  • Ayrı bir kapta; ekşi krema, tuz, soğan tozu, sarımsak tozu ve kıyılmış frenk soğanlarını çırpın.
  • Hazır olan ekşi kremalı sosu pancar cipsinin üzerine dökerek ve ince kıyılmış frenk soğanlarıyla süsleyerek servis edin.

Pancar Cipsi Tarifi Püf Noktası

*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın! 😊
*Sarımsak tozu yerine taze sarımsak kullanabilirsiniz.
*Pancarları dilimlemek için mandolin makinesi kullanabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak Tarifleri

Hindi ve Mevsim Sebzeli Krep Tarifi
13B Görüntüleme
Pastırmalı Patates Şiş Tarifi
13B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Pastırma Cipsli Bostan Patlıcan Tarifi
16B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.