Tarif

Pastırmalı Sucuklu Milföy Börek Tarifi

İster kahvaltıda ister çay saatinde ikram edebileceğiniz muhteşem bir lezzet ile karşınızdayız. Milföy hamuruyla kolayca hazırlanan pastırmalı sucuklu börek tarifi nasıl yapılır?
35 Dakika
4-6 Kişilik
Hamur İşi Tarifleri
Fırın
Pastırmalı Sucuklu Milföy Börek Tarifi
Paylaş
  • 15B
  • 31
  • Kaydet

Pastırmalı Sucuklu Milföy Börek Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
12 adet Pınar Milföy Börek
Pınar
90 g Pınar Gurme Pastırma
Pınar
100 g Pınar Salam
Pınar
100 g Pınar Sucuk
Pınar

Pastırmalı Sucuklu Milföy Börek Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Milföy yapraklarının 6 tanesini tepsiye dizin.
  • Kabarmasını önlemek için çatal yardımıyla tabanına birkaç delik açın.
  • Kalan 6 tanesine ise bıçak yardımı ile kısa ve dik çizikler atarak şekil verin.
  • Tepsiye dizdiğiniz milföylerin üzerine dilimlenmiş pastırma, salam ve sucuğu yerleştirin ve milföyün kenarlarını su ile ıslatın.
  • Üzerlerini çizikler attığınız milföyler ile kapatın.
  • Önceden ısıtılmış, 180°C fırında 25 dakika pişirip sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Cinnamon Roll Tarifi
75 Dakika
6-8 Kişilik
27B Görüntüleme
Fırın Mantı Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
21B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Ekşi Kremalı Karaköy Poğaçası Tarifi
16B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.